14 svømmere deltog i 2. Nordjyske Cup i Frederikshavn den 13. december
Det var super god svømning ved Nordjyske Cup i Frederikshavn, og det blev til mange medaljer og endnu flere personlige rekorder.
4 dygtige Aars svømmere deltog ved Vestdanske Mesterskaber gr. 2 i Holstebro
Christoffer, Jens, Lars og Nicoline svømmede rigtig stærkt ved de Vestdanske Mesterskaber gr. 2 i Holstebro den 12.-13. december, hvor de slog 9 PR i deres 13 starter - rigtig flot.
Victoria og Maja deltog i de Vestdanske Mesterskaber gr. 1 i Odense
Det var en lang weekend for de to hurtige Aars svømmere, der var til de Vestdanske Mesterskaber gr. 1 i Odense fredag til søndag den 11.-13. december. De kunne tage to PR med hjem fra det fynske - flot klaret.
Aars Svømmeklub fastholder den samlede 1. plads i Himmerlandsturneringen
Søndag den 1. november deltog de fleste af klubbens konkurrence svømmere i sæsonens 2. Himmerlandsturnering. De fortsatte de gode takter fra 1. Himmerlandsturnering og svømmede med fuld skrue, så klubben stadig ligger på den samlede 1. plads i turneringen. Specielt Lars Riisgaard-Jensen havde ekstra fart på i bassinet, da han slog ny Himmerlandsturnerings rekord i 50 ryg for 11 år og yngre i tiden 0:38.49.
Aars Svømmeklub fik en god start på stævnesæsonen 2015/2016

Svømmerne har deltaget i tre forskellige stævner med overbevisende præstationer og flere personlige rekorder.

Søndag den 20. september var startskuddet til det første stævne i Himmerlandsturneringen, hvor Aars Svømmeklub stillede med flest svømmere. Ved stævnet blev der sat tre nye Himmerlandsrekorder af to af klubbens dygtige svømmere, Nicoline Dyrman i butterfly og bryst samt Lars Riisgaard-Jensen i butterfly. I gennemsnit var der sat 80% personlige rekorder til stævnet. Aars Svømmeklub har lagt ud med en samlet 1. plads efter denne første af sæsonens fire Himmerlandsturneringer - og det er første gang i mange år, så det viser, at svømmerne er i god form her fra sæsonstart.

Søndag den 27. september var det 12 svømmere fra Minitalent holdet og de øvede børnehold, som var til Begynderstævne i Hjørring. Det første i en række af fire stævner. Her svømmede de bl.a. Krokodille crawl og Rødspætte rygsvømning, og alle svømmerne modtog guldmedaljer for deres fine præstationer ved stævnet. Billedet viser de glade Aars svømmere til Begynderstævnet.

Den samme weekend som begynderstævnet deltog syv konkurrence svømmere fra Aars i Thisted Cup. Der blev givet gas fra alle svømmere, som igen satte mange nye personlige rekorder. Nicoline Dyrman svømmede sig i finalen til 50m butterfly og vandt en flot 3. plads.
Der blev samlet 2.000 kr. ind til Børnecancerfonden til Aqua Event 15. august

Deltagerne til klubbens Aqua Event havde en spændende og hyggelig dag i svømmebassinet. Her var der Udspring, Aqua Fitness, Lær Crawl for voksne, Skattejagt, Water Balls og Kajak Polo på programmet. Især Kajak Polo var populært - og det var ikke altid lige nemt at holde balancen i kajakken og spille bold samtidig.  
Emma Kjær modtog Morgensvømmernes vandrepokal ved sæsonafslutningen 17. juni

Emma er meget vellidt af store og små. Hun er en af dem, der er med til at sikre en god stemning ved klubbens egne arrangementer og når konkurrence holdene er på tur. Emmas empati er enestående. Hvis der er en yngre svømmer som har behov for assistance eller en krammer, kan Emma spotte det tværs gennem en fyldt svømmehal - også selvom hun selv er i gang med sin egen træning eller forberedelse.
 
 

 
Samlet 3. plads til Aars Svømmeklub ved sæsonens sidste Himmerlandsturnering 14. juni

Den yngste gruppe - 11 år og yngre var stærkt repræsenteret med 6 piger og 11 drenge til det sidste stævne i Støvring. Iflg. cheftræner Dan Nielsen viser det et godt fundament til fremtidens konkurrence svømning i Aars, og samtidig er de unge svømmere et godt supplement til de dygtige svømmere i de ældre årgange, som de skal efterfølge. Aars Svømmeklub sluttede Himmerlandsturneringen af med en 2. plads i Gruppe 1: 11 år og yngre, 4. plads i Gruppe 2: 12-13 år, 2. plads i Gruppe 3: 14-15 år samt 3. plads i Gruppe 4: 15 år og ældre.
 
 

 
Mange glade børn til sæsonafslutningen for børneholdene 26. april
Der var stor tilslutning til klubbens sæsonafslutning for børneholdene på hjemmebanen i Aars Svømmehal. Temaet var slik, så trænerene var klædt ud i et væld af farverige kostumer, og børnene boltrede sig i bassinet under forskellige fantasifulde ”slik” lege.
 
 

 
De ældste fra børneholdene konkurrerede mod hinanden til Flipper Cup 26. april
Efter formiddagens afslutning, blev der holdt et internt Flipper Cup, hvor børnene havde mulighed for at konkurrere mod hinanden i flere kategorier og stilarter, med eller uden hjælpemidler, t-shirt m.v. Her var der mulighed for at opleve et rigtig stævne med officials langs bassin kanten og tidtagning. Der er altid stor opbakning på tilskuerpladserne fra forældrene til de ugentlige træning, og her på afslutningsdagen var ingen undtagelse. Der blev heppet på svømmerne, og alle deltagerene vandt medaljer for deres store indsats.
  
 
 
Svømmerne fra Aars fik flest medaljer med hjem fra Landsmesterskaberne 14.-15. marts
Landsmesterskaberne samler svømmere fra hele i Danmark, men alligevel var Aars Svømmeklub i særklasse. Trods det høje niveau, slog et sjældent stort antal svømmere fra Aars en medalje givende hånd i væggen. Således blev det til 44 guld, 15 sølv og 11 bronze medaljer, der hang på de dygtige Aars-svømmere, da de udmattede, men stolte over deres egne og holdets præstationer, sad i bussen på vej hjem mod Aars. 
 
 


Aars Svømmeklub afsluttede Serieturneringen med gode resultater i Hjallerup 8. marts
Det var en flok glade konkurrence svømmere der tog hjem fra Hjallerup. 1. holdet i serie 1 fik en flot 2. plads, mens 2. holdet i serie 2 fik en flot 3. plads med 3. holdet på 6. pladsen. 4. holdet i serie 3 vandt ligeledes en flot 2. plads, så de fleste medaljer fra stævnet kom hjem til Aars.
 
 

 
Preben Hansen og Bo Damvad til Danske Open Masters i Nærum 7. marts
Bo og Preben viste, at Aars Svømmeklub også kan klare sig i Master klassen, da de vandt 3 velfortjente bronze medaljer til Danske Open Masters i Nærum. Bo fik medaljen i 200m. ryg, mens Preben hentede to 3. pladser i henholdsvis 100m. fri og 200m. fri.
 
 

 
Himmerland Forsikring forlænger hoved sponsorat med Aars Svømmeklub
Aars Svømmeklub har de seneste to år haft et samarbejde med Himmerland Forsikring, og nu har det positive og rigtig gode gensidige samarbejde givet grobund for forlængelse af sponsoratet til udgangen af 2017.
Med forlængelse af aftalen får Aars Svømmeklub mulighed for at udvikle klubben yderligere til gavn for alle klubbens medlemmer.
 
  


Årets fighter og årets træner blev kåret på generalforsamlingen 9. februar

Årets fighter blev Anne Glerup Nielsen, der flere gange både individuelt og i holdkapperne har overrasket både træneren og hende selv. Anne er en fighter som ikke blot svømmer for sin egen skyld, men for holdet. Til træning fokuserer Anne på sin egen udvikling og resultater, og det giver en utrolig styrke for hende og holdet, at hun besidder denne selvforståelse og professionelle tilgang.

Årets træner blev Line Sørensen der har 5 hold i vandet i løbet af ugen - Babysvømning, tre Haletudser med frø hold og Aqua Fitness. Line er sød og rolig og kommer helt ned i børnehøjde og taler til børnene på en forståelig måde. Hun har en god evne til at formidle sin viden gennem leg og øvelser både til børn og forældrene. Line ved, at det er vigtigt at børnene hurtigt bliver fortrolige med vandet, og hun ved, hvor børnene skal begå sig, når det både skal være sjovt og forsvarligt..

TripTrap udspringsstævne i Aars 8. februar
For første gang i klubbens historie afholdte Aars Svømmeklub et Udsprings stævne til stor fornøjelse for de mange nye udspringere i klubben. Nu kunne de endelig vise hvad de har lært i løbet af det sidste år på Udspringsholdet, så det var nogle glade udspringere der alle fik medaljer med hjem.
Mange gode resultater til Regionsmesterskaberne i Hjallerup 31. januar

Som noget nyt deltog 18 svømmere fra Aars Svømmeklub i det nordjyske regionsmesterskab i Hjallerup. Selvom stævnet var tæt besat lykkedes det for svømmerne at hive en del medaljer med hjem til Aars. Nicoline Dyrman satte ved stævnet ny klubrekord i 50 fly for piger i alderen 11 år og yngre. Landsholdsvømmeren Mie Ø. Nielsen fra Aalborg dukkede op til stævnet og delte glad ud af autografer og stillede op til fotografering til stor glæde for de yngste svømmere.
Stor deltagelse fra Aars Svømmeklub til Talentstævnet i Arden 18. januar
I Arden var det klubbens yngste svømmere der skulle i vandet. Der blev nemlig holdt talentstævne i Arden - et stævne hvor nye svømmere kan gøre sig fortrolige med det "at være til svømmestævne". Aars svømmeklub har en stor talent afdeling så hele 25 svømmere fra Aars gav den fuld gas og havde en dejlig dag. Det tegner rigtig godt for fremtidige svømmeresultater.
Klubbens 4 hold fastholdt deres placering ved 3. Seriestævne i Brønderslev 11. januar
Holdet i serie 1 er dermed stadig på førstepladsen, de 2 hold i serie 2 holder fast i anden- og femtepladsen og holdet i serie 3 ligger på tredjepladsen. Der er dermed gode udsigter til en del flere medaljer til klubben når det fjerde og sidste seriestævne holdes 8. marts i Hjallerup. Til stævnet svømmede Kathrin B. Poulsen iøvrigt så hurtigt, at hendes tider kvalificerer hende til deltagelse i Vestdansk Langbanemesterskab i både 50 meter ryg og 50 meter fly.
Aars Svømmeklub klarede sig godt ved Landsdelsmesterskaberne i Hjallerup 3. januar
Hele 45 svømmere fra Aars svømmeklub deltog i dette stævne - og det gjorde de godt. Ud af 14 deltagende klubber fra hele Nordjylland blev Aars den mest vindende med hele 63 medaljer - heraf 25 guldmedaljer. Stævnet fungerer samtidig som udtagelsesstævne til Landsmesterskabet som holdes i marts måned i Ikast, og da stort set samtlige svømmere fra Aars blev direkte kvalificeret i Hjallerup, var der højt humør i bussen hjem.


 
Aars Svømmeklub har skrevet 3-årig kontrakt med Dan Nielsen
Aars Svømmeklub har for første gang i klubbens historie ansat en breddechef og cheftræner i klubben. Klubben har skrevet en 3-årig kontrakt med Dan Nielsen, som ny cheftræner for konkurrence-afdelingen og breddechef for de øvrige hold i klubben. Dan har igennem flere år været klubbens konkurrence-træner, men bliver nu chef for både konkurrence-afdelingen og bredden i klubben. Sideløbende med sit arbejde og trænerjobbet er Dan i øjeblikket ved at færdiggøre DIF Diplomtræneruddannelse, som er en elite uddannelse indenfor Danmarks Idrætsforbund og Dansk Svømmeunion. Det er dog ikke kun Dan der bliver klædt godt på til at undervise klubbens medlemmer. Mange af klubbens øvrige trænere har også været på skolebænken for at videreuddanne sig for, at blive endnu bedre instruktører til gavn for alle klubbens medlemmer. Klubben har i 2014 investeret 85.000 kr. på trænerkurser til klubbens instruktører.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle