Prisfest i Vesthimmerlands Musikhus ALFA 27. november
Glade idrætsambassadører fra Aars Svømmeklub og Dan Nielsen der fortjent fik Vesthimmerlands Kommunes Fritidspris ved prisoverrækkelserne i Veshimmerlands Musikhus ALFA.
 
Stor succes for svømmerne til Aars Svømmeklubs Flipper Cup stævne 15. november
Det var med stor spænding og sommerfugle i maven, at flere af de unge svømmere deltog i sæsonens første Flipper Cup stævne i Aars Svømmehal. Det var nemlig første gang, at flere at de unge svømmere skulle til et rigtigt stævne, hvor de en for en blev præsenteret, når de skulle svømme. Der var mange officials - tidtagere, starter, bane-, vende- og måldommere m.fl., så det var med at svømme det bedste man havde lært. De unge svømmere tog heldigvis imod udfordringen og kæmpede sig til en flot medalje. Succesen var hjemme og nu venter svømmerne blot på næste Flipper Cup stævne til foråret.  
Aars Svømmeklub havde hjemmebane til 4. Himmerlandsturnering 9. november
Der var god stemning da de andre himmerlandske svømmeklubber var til 4. Himmerlandsturnerings stævne i Aars Svømmehal. Klubbens konkurrence svømmere gjorde det igen godt med flere PR - endda selvom de måtte undvære deres cheftræner. Heldigvis trådte konkurrence afdelingens øvrige trænerteam til og klarede træner opgaverne i fin stil.
 
 

 
23 talenter fra Aars Svømmeklub var med til Talentstævnet 26. oktober i Hobro
De fik lært en masse og svømmede stærkt, så trænerne var meget tilfredse med de unge svømmeres resultater. Det blev endda til klubrekorder af Lars Riisgaard-Jensen i 25m butterfly og Jens Riisgaard-Jensen i 50m butterfly. 
 Emma og Magnus deltog i Vestdansk kortbane Mesterskaber 26. oktober i Hjørring
Til de Vestdanske kortbane mesterskaber satte både Emma Kjær og Magnus Lerche nye klubrekorder i henholdsvis 200m bryst (Emma) samt 100m butterfly og 200m medley (Magnus). Derudover sikrede Magnus sig kravtid til de Danske Årgangs Mesterskab i 100m fly. Så en rigtig flot præstation af dem begge.
 
 


Svømmere fra konkurrence afdelingen var på rystesammentur 25. oktober i Aars.
For at styrke sammenholdet og mødes under andre forhold end svømning, havde trænerne og konkurrence udvalget arrangeret en social rystesammentur for hele konkurrence afdelingen. Der blev dystret og overskredet grænser med bl.a. bueskydning, klatrevæg og "frit fald" - og der blev hygget med madlavning over bål på en solrig efterårsdag. 

 

 
32 svømmere fra Aars var med til Himmerlandsturneringen 21. september i Rønbjerg.

For fire af de deltagende svømmere var det første gang, at de var med til et rigtigt stævne, men der var ingen synlig præstationsangst, for alle 4 ydede flotte præstationer - godt hjulpet af de heppende holdkammerater. På trods af, at dette kun var andet stævne for Aars Svømmeklub efter sommerpausen, blev der sat mange nye personlige rekorder og der blev hentet mange medaljer til klubben. Kathrin B. Poulsen satte ny klubrekord i 50m fly for piger under 16 år og Emma Kjær kvalificerede sig til de Vestdanske kortbanemesterskaber i 200m bryst.
 
 


Der blev slået mange rekorder til Himmerlandsturneringen 15. juni i Arden
Et stævne for Aars Svømmeklub bliver i disse tider sjældent uden nye flotte klubrekorder. Sådan kunne Nicoline Dyrman sætte ny klubrekord i 100m medley for 11 år og yngre, mens Jens Riisgaard Jensen gjorde hende kunsten efter på drengesiden i samme aldersgruppe. De lidt ældre Emma Kjær og Magnus Lerche formåede også at sætte nye klubrekorder, denne gang i 50m ryg for henholdsvis piger og drenge i alderen 15 år og yngre.
18 svømmere fra Aars drog til Danish International Swim Cup i Esbjerg 30. maj - 1. juni
Aars Svømmeklub havde 101 starter og langt de fleste indbefattede personlige rekorder. Således blev der i alt slået rekorder med 4 minutter og 22 sekunder. Der var også et væld af klubrekorder til Anne Glerup Nielsen, Cathrine Sørensen, Charlotte Jensen, Katrine R. Jensen, Emma Kjær og Magnus Lerche. Mest nævneværdig var dog Magnus Lerches flotte bronzemedalje i 100 m. fly.
Maja Ibsen og Magnus Lerche deltog i Vest Danske Årgangsmesterskaber 23.-25. maj
Maja og Magnus havde på imponerende vis kvalificeret sig til de Vest Danske Årgangsmesterskaber i Ringe, hvor de begge deltog for første gang. De leverede begge gode præstationer med nye personlige rekorder.


 
Aars Svømmeklub havde mange svømmere med til Talentstævne i Støvring 6. april
Det var en flok glade og tilfredse svømmere fra Aars Svømmeklub, der var til Talentstævne i Støvring. Det blev til mange gode placeringer og personlige rekorder.
Se resultaterne her ... 
 53 medaljer fik svømmerne med hjem fra Landsmesterskaberne i Ikast 28.-29. marts
Med 42 svømmere, var Aars Svømmeklub en af de største klubber til Landsmesterskaberne i Ikast, hvor der blev hygget og kæmpet til den store guldmedalje. Og guldmedaljer fik de mange af - hele 29 af slagsen og derudover 15 sølvmedaljer og 9 bronzemedaljer. Magnus Lerche slog klubrekorden i 100 og 200 ryg for 15 år og yngre, ligesom Maja Ibsen, Charlotte Jensen og Magnus Lerche alle fik kravtider til de Vestdanske Mesterskaber.
Se resultaterne fra lørdag her og søndag her ...
Flot afslutning på Serieturneringen med hele tre sølvmedaljer til klubben 16. marts 2014 
Der var stor kampgejst blandt svømmerne fra Aars Svømmeklub til sæsonens sidste serieturnering på hjemmebanen i Aars Svømmehal. Det resulterede i en flot sølvmedalje til Serie 1 holdet efter Aalborg og foran Hobro og Hjørring. Serie 2.1 holdet fik ligeledes en flot sølvmedalje efter en tæt kamp mod efterskolen Stidsholt. Serie 2.2 var tæt på bronze, men måtte nøjes med en fjerdeplads i det skrappe selskab. Serie 3 holdet kæmpede flot og fik en sikker 2. plads og sølvmedalje efter Hobro 2.
  
 
Serie 1 holdet der vandt sølv bestående af Charlotte, Martin (afløser for Nikolaj), Benjamin, Alexander, Amalie og Anne.

 
 
Serie 2.1 holdet der vandt sølv bestående af Klara, Louise, Kim, Simon, Magnus og Emma.
 
  
 
Serie 2.2 holdet der fik en 4. plads bestående af Dan, Philip, Kathrine, Anne, Finn (med Matias), Kathrine og Kathrin.
 
 
 
Serie 3 holdet der vandt sølv bestående af Anders, Jonas, Maria, Andreas, Sidse og Maja.
  
   
 
Der blev præsteret godt i bassinet til 1. Himmerlandsturnering i Terndrup 9. marts
Efter 1. Himmerlandsturnering har Aars svømmerne følgende placering i de enkelte grupper: nr. 5 i gruppe 1, nr. 4 i gruppe 2, nr. 2 i gruppe 3 og nr. 3. i gruppe 4. Charlotte Jensen svømmede til Himmerlandsrekord i 50m frisvømning i tiden 28.68 (delt med Line Niss Bjerregaard, Terndrup) og Magnus Lerche satte Klubrekord (15 år og yngre) i 50m butterfly i tiden 30.65.   
   

  
Årets fighter og træner blev kåret på Aars Svømmeklubs generalforsamling 10. februar
Anne Tollerup Nielsen blev helt fortjent årets fighter og lige så fortjent blev Jonathan Harbak kåret som årets træner - vi ønsker dem begge et stort tillykke med kåringen.
Se presse information fra generalforsamling her ...   
       
   

Aars svømmere i hård konkurrence til Limfjords Cup i Struer 25.-26. januar. 
I den hårde konkurrence måtte Aars svømmerne leve op til deres absolut bedste præstationer - hvilket de også gjorde. Flere af svømmerne satte personlige rekorder med flere sekunder, der ikke er nogen let opgave.
 
 
 
Aars Svømmeklub var vært for årets første Talentstævne i Aars 19. januar. 
Med 25 unge svømmere var Aars Svømmeklub repræsenteret med flest svømmere på hjemmebanen i Aars til årets første Talentstævne. Og de gjorde det godt, de unge talenter fra Aars, så de blev alle belønnet med medaljer for deres flotte indsats.
 
 

 
Aars svømmerne ydede en god holdindsats til Seriestævnet i Hjallerup 12. januar. 
Efter stævnet i Hjallerup ligger Serie 1 holdet stadig nr. 2 efter Aalborg og med Hobro og Hjørring på 3. og 4. pladsen. Serie 2.1 fik en flot 1. plads i Hjallerup og er nu kommet tættere på 1. pladsen i Serie 2. Serie 2.2 ligger på 4. pladsen, men har dog 3. pladsen indenfor rækkevidde. Serie 3 holdet ligger også på en flot 2. plads, så alle hold fra Aars Svømmeklub har mulighed for at sikre sig medaljer til sæsonens sidste Seriestævne på hjemmebanen i Aars 16. marts 2014. 
 
 

 
Kæmpe præstation af Aars svømmerne til Landsdelsmesterskaberne 4. januar. 
Konkurrence afdelingen har trænet hele december måned inklusiv 24. december, og det bar frugt ved Landsdelsmesterskaberne i Hjallerup. Her fik hele 40 svømmere fra Aars Svømmeklub så gode placeringer, at de skal deltage ved Landsmesterskaberne i Ikast til marts. Det blev til hele 46 medaljer og mange personlige rekorder til svømmerne fra Aars. Dermed bliver Aars Svømmeklub klart den største klub fra Nordjylland og en af de største klubber på landsplan til Landsmesterskaberne i Ikast.
Se resultater fra Landsdelsmesterskaberne her ...  
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle