73 svømmere fra børneholdene deltog i klubbens Flipper Cup stævne 24. november. 
Klubbens yngre svømmere fra klubbens børnehold fik et indblik i, hvordan der er, at være med til et svømmestævne. Det interne stævne blev holdt fuldstændigt som et stævne for konkurrence svømmere med start pistol, tidtagning og dommere rundt omkring bassinet. Der var højt humør blandt svømmerne og store opbakning fra forældre og bedsteforældre, som fyldte svømmehallen til bristepunkt. Udover svømmerenes store præstationer i vandet, som blev belønnet med medaljer til alle, kunne de også se deres trænere og hjælpetrænere konkurrere mod hinanden i et opvisnings løb.
 
 
Flot samlet tredjeplads i Himmerlandsturneringen efter sidste stævne 10. november. 
Årets fjerde og sidste stævne i Himmerlandsturneringen blev afviklet i Terndrup - og resulterede i en samlet tredjeplads til Aars Svømmeklub. Det er den bedste placering, Aars Svømmeklub har opnået på himmerlandsk plan siden 2008. Samtidig avancerede Aars-svømmerne, årgang 1998-1999, fra en tredjeplads i fjor til en flot andenplads i denne sæson. Individuelt blev der sat klubrekorder af Jonas Dalsgaard i 50m bryst, af Anne Tollerup Nielsen, Amalie Krøier Sørensen, Charlotte Jensen og Emma Kjær i 4 x 50m ryg og af Charlotte Jensen og Emma Kjær i 100m medley.
 
 
Højt sportslig niveau fra Aars svømmerne til Aalborg Cup 1.-3. november. 
Der var finale pladser til Charlotte Jensen, Benjamin Beirholm Larsen, Kim Møller Nielsen, Nikolaj Rasmussen, Simon Rasmussen, Maja Ibsen, og Magnus Lerche. Benjamin Beirholm Larsen svømmede sig til bronze i 100m bryst og i 50m bryst. Derudover blev det til sølv i 4 x 50m medley til Simon Rasmussen, Kim Møller Nielsen, Nikolaj Rasmussen og Benjamin Beirholm Larsen. Der blev slået nye klub rekorder af Maja Ibsen i 50m bryst, Emma Kjær i 50m bryst, Kathrine Krøier Sørensen i 50m fly, Charlotte Jensen i 50m butterfly og 50m ryg samt Simon Rasmussen i 50m ryg.
 
I Serieturneringen rykkede serie 1 op på 2. pladsen efter en 1. plads i Aabybro
Alle klubbens fire seriehold klarede sig godt til det 2. seriestævne i Aabybro 27.oktober. Udover serie 1 holdets flotte præstation bevarede de andre hold deres fine placeringer som nr. 2 og 4 i serie 2 og nr. 2 i serie 3. Derudover slog Emma Kjær klub rekord i 50m ryg og 50m bryst.
 
 
 
Der var stor hæder til svømmere fra Aars Svømmeklub til kommunens prisfest. 
Følgende svømmere blev hædret ved Vesthimmerland kommunes store prisfest 23. oktober for deres medaljer til Landsmesterskaberne: Charlotte Jensen, Dan Nielsen, Anne Tollerup Nielsen, Cathrine Sørensen, Maja Ibsen og Jens Riisgaard Jensen. Vi ønsker dem alle tillykke.
 
 
 
 
Klubbens yngre konkurrencesvømmere var til Speedo Cup i Randers 12.-13. oktober. 
I de ældste årgange 98-99 (Freya Falden, Mathias M. Toft, Andreas Rask, Katrine Riisgård og Emma Kjær) var Aars Svømmeklub repræsenteret i finalerne i næsten alle discipliner både lørdag og søndag. Desuden svømmede Sidse Månsson sig til en plads i finalerne i både 50m bryst og i 100m ryg i årgang 2000. Victoria Femhøj var med i finalen i årgang 2002 i 50m fly samt i 50m ryg, hvor hun fik en flot bronzemedalje. Der var også bronzemedaljer til Mathias M. Toft i 200m medley samt til Emma Kjær i disciplinerne 200m bryst og 100m fly. Se resultater fra stævnet her ...  

 
Aars Svømmeklub har pr. 1. oktober 778 medlemmer i 2013 - 100 flere end i hele 2012. 
Svømning er blevet en særdeles populær sportsgren i Aars, i hvert tilfælde hvis man ser på det stigende medlemstal for Aars Svømmeklub. Det skyldes bl.a. de nye hold som Lær Svømning for voksne, Lær Crawl for voksne og Aqua Fitness, der er meget efterspurgt af yngre som ældre, og som er hoppet med på den sunde motionsbølge. Også børneholdene har oplevet en stor stigning i medlemstallet, så klubben har udvidet torsdags træningen, så der er hele 4 børnehold i vandet samtidig. Heldigvis har Aars Svømmeklub mange konkurrencesvømmere, som har lyst til at udvikle egne svømmetalenter og tage forskellige trænerkurser, så de kan undervise andre. Næste tiltag for klubbens trænere, er et kursus i udspring.
 
 
 
Aars Svømmeklub stadig på 3. pladsen efter stævnet i Hobro 22. september 2013. 
Med hele 39 konkurrencesvømmere var Aars Svømmeklub klart største klub til Himmerlandsturneringen i Hobro. Der blev slået mange personlige rekorder, og to klubrekorder til Kathrine Krøier Sørensen i 50 fly på 35,29 (15 år og yngre) og Simon Rasmussen i 50 fly på 32,61 (15 år og yngre). Du kan se de enkeltes tider her og stillingen i Himmerlandsturneringen her

 


 
God start på Serieturneringen i Hjørring 15. september 2013. 
Konkurrencesvømmerne i Aars Svømmeklub startede den nye sæson i Serieturneringen med to flotte 2. pladser til Aars 2 i Serie 2 og Aars 4 i Serie 3. Aars 1 i Serie 1 og Aars 3 i Serie 2 kom også godt fra start med to 4. pladser. Der blev også sat tre klubrekorder, det var Emma Kjær i 50 ryg på 37.14 (15 år og yngre), Kathrin Poulsen i 50 ryg på 37.71 (13 år og yngre) og Kathrine Krøier Sørensen i 50 fly på 35,56 (15 år og yngre). Du kan se de enkelte svømmeres resultater her og stillingen i serieturneringen her.
 
                                
 
Aars Svømmeklub deltager aktivt i et projekt, der skal samle idrætsfaciliteter og skole. 
Sammen med tre andre idrætsforeninger arbejder Aars Svømmeklub med et projekt, der skal samle idrætsfaciliteter, skole og børneinstitution. Idrætsfaciliteterne skal samles i og omkring et nyt stort idrætscenter med stor svømmehal, stor multihal, kampsportsfaciliteter, stor centerbygning og opvisningsbane til fodbold. Det hele skal ligge i tilknytning til tennisbanerne og BMX-banen.
            
 
 

 
Stor succes med Aqua Camp i Aars Svømmehal 1.-3. juli 2013
Med næsten 70 glade drenge og piger blev dette års Aqua Camp en stor succes. Børnene hyggede sig og havde det sjovt samtidig med, at de blev mere fortrolig med det våde element. Alle dage havde hver sit tema - Magisk Mandag, Tvillinge Tirsdag og Overdrevet Onsdag. TV2 Nord synes det lød spændende så de kiggede forbi :-)
Se indslaget fra TV2 Nord her ...  
 
             
                                                                                                                 

 
 
Velfortjent vandrepokal til Louise Warming ved sæsonafslutning 21. juni 2013  
Morgensvømmernes vandrepokal blev tildelt Louise Warming bl.a. fordi hendes positive attitude og energi smitter af på hendes omgivelser. Hun er i stand til at snakke og hygge sig med alle på holdet, især de yngste svømmere i konkurrenceafdelingen, som hun er utrolig god til at tage sig af. Hun er meget vellidt på holdet og i konkurrenceafdelingen - især for hendes spontane kommentarer, som præger humøret på bane 2.  

 
 
 
Mange klubrekorder til Himmerlandsturneringen på hjemmebanen i Aars 9. juni 2013
Der blev sat hele 3 nye klubrekorder, da Aars Svømmeklub arrangerede Himmerlandsturnering. 
I 4x50m bryst med Benjamin Beirholm Larsen, Dan Nielsen, Kim Møller Nielsen og Nikolaj Rasmussen. I 4x50m bryst med Anne Tollerup Nielsen, Charlotte Jensen, Amalie Krøier Sørensen og Emma Kjær. Samt Jonas D. Nielsen i 50m bryst for U11. 
Se resultaterne fra stævnet her ..
 
10-12.05.2013 Vattenfall Swim Cup
16 klubrekorder blev slået ved Vattenfall Swim Cup og Benjamin Beirholm Larsen opnåede kravtid til de Vestdanske mesterskaber i 3 discipliner. Desuden slog alle svømmerne mindst 2 personlige rekorder til stævnet. 
Se stort holdbillede her ...    
Se resultater fra Vattenfall Swim Cup her ... 
04.05.2013 Sommerafslutning og FlipperCup
Mange glade børn og forældre deltog i sommerafslut-ningen med masser af vandlege for store og små. Dagen sluttede af med et FlipperCup stævne, hvor de mest øvede på børneholdene fik vist, hvad de har lært til svømmetræningen. Se billeder her ...
24-27.03.2013 Træningslejr 
35 svømmere fra konkurrenceafdelingen var på træningslejr i Sæby op til påske, hvor der både blev tid til masser af træning, hygge og socialt samvær. Det var derfor nogle glade, men meget trætte svømmere der kom hjem efter 4 dages hård træning.
17.03.2013 Bronze til serie 1 i sæsonen 2012/2013
På billedet ses Kathrine Krøier Sørensen, Dan Nielsen, Amalie Krøier Sørensen, Nikolaj Rasmussen, Anne Tollerup Nielsen, Charlotte Jensen og Benjamin Beirholm Larsen. Martin Holten Hansen mangler på billedet.
Se resultater og pointliste
17.03.2013 Guld til serie 2.1 i sæsonen 2012/2013
På billedet ses Kim Møller Nielsen, Magnus Lerche, Alexander Jensen, Emma Kjær, Klara Therkildsen og Louise Warming.
Se resultater og pointliste
17.03.2013 Bronze til serie 3 i sæsonen 2012/2013
På billedet ses Philip Nielsen, Anders Larsen, Andreas Rask, Sidse Månsson, Kathrin Poulsen og Maria Sørensen.
Se resultater og pointliste
08.-09.03.2013 DGI Landsmesterskaber
Det var 25 glade svømmere der kom hjem efter en dejlig weekend ved Landsmesterskaberne i Ikast. Der var mange personlige rekorder og hele 13 svømmere fra Aars fik medaljer.
Se svømmernes resultater her... 
 
 
 
11.02.2013 Serie 2.1 blev Årets fightere
Kim Møller Nielsen, Klara Therkildsen, Emma Kjær, Louise Warming, Magnus Lerche og Alexander Jensen blev årets fightere 2012/2013. Vi ønsker dem alle tillykke.
  
 
 
 
 
 
11.02.2013 Nikolaj Rasmussen blev Årets træner
Vi ønsker Nikolaj tillykke med den velfortjente pokal som årets træner 2012/2013.

Læs mere om kåringerne og generalforsamlingen her ... 
       
 
 
 
11.02.2013 Ny hovedsponsor - Himmerland Forsikring 
Vi er glade for vores nye samarbejde med Himmerland Forsikring og håber, at klubbens medlemmer bakker op omkring vores nye hovedsponsor.
Læs mere om sponsorsamarbejdet her ...
 
 
  
06.01.2013 DGI Landsdelsmesterskab i Hjallerup
Aars svømmerne viste deres styrke ved at tage hele 40 medaljer med hjem fra landsdelsmesterskaberne. Aars Svømmeklub bliver en af de "store" klubber til landsmesterskaberne, da 26 svømmere gik videre til landsmesterskaberne i Ikast.

Se resultaterne her... 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle